Møt oss på Arendalsuka!

Nyheter

Vårgrønn er til stede under Arendalsuka i år. 16 – 20. august møtes vi for interessante arrangementer og viktige debatter om det grønne skiftet og viktigheten av ren, fornybar kraft framover.

Fra ledergruppen vil Erik Dugstad og Olav Hetland være i Arendal neste uke. Olav er også medvirkende i følgende arrangement:

Arrangement: Havvind i Norge – lykkes vi?
Arrangør: Norwegian Offshore Wind Cluster
Dato: Tirsdag 17. august
Klokken: 14:30-16:00
Sted: Akter Banjer, Statsraad Lehmkuhl
Mer informasjon og registering: https://bit.ly/3iPbshq

Lykkes vi (raskt nok) med et hjemmemarked for havvind for å dyktiggjøre norsk leverandørindustri i et europeisk og globalt marked som vokser svært raskt, og hvor størrelsen på framtidig eksportverdi vil være direkte relatert til hvor godt / raskt vi lykkes med å etablere et velfungerende hjemmemarked?

Olav deltar i debatten sammen med blant annet Statssekretær Tony Tiller, stortingsrepresentanter og andre industriaktører.

Som hovedregel er arrangementer under Arendalsuka åpne for alle og har gratis inngang. Dersom du ønsker å møte opp fysisk, bør du melde interesse på forhånd siden det er begrenset antall plasser. Det garanterer ikke plass, siden det vil være «første mann til mølla» som gjelder uavhengig av registrering. Arrangementet kan også følges via livestream.

Vi håper på å se deg enten fysisk eller digitalt! Dersom du ønsker å henvende deg med forespørsel om å møte Vårgrønn, ta gjerne kontakt:

Erik Dugstad
erik.dugstad@vargronn.no
+47 40841662


15.8.2021